Portes Obertes La Quitxalla

cartell portes obertes 2018

La Quitxalla és una llar d’infants rural molt familiar, propera i acollidora, on es creen contextos educatius rics que permeten als infants progressar en el descobriment i creixement personal i formar-se una imatge positiva d’ells mateixos.

El contacte amb la natura, grups classe petits i el tracte proper amb les famílies són algunes dels punts forts que ens diferencien de les altres llar.

El seu projecte educatiu es base en ambients que fan sentir, pensar i créixer. Són entorns estimulants,  pensats per a que els infants puguin descobrir per ells mateixos les seves capacitats i necessitats, sempre acompanyats per les educadores, però potenciant l’autonomia i la pròpia identitat. Un dia a dia on els infants poden  escollir el que els agrada.

La sala dels Somnis, on la creativitat no té límit (atelier i joc heurístic). Els infants poden fer volar la seva imaginació i creativitat a través de l’art. S’ofereixen materials naturals i no estructurats que ajuden a la concentració i la coordinació.

foto sala somnis

La sala del Vull Ser (joc simbòlic), on poden jugar, descobrir i imitar els rols dels adults. La sala de l’energia, on descobreixen el moviment. Permet conèixer més a fins les seves habilitats i capacitats motrius, i potenciar el moviment com a mitjà d’expressió, comunicació i alliberament d’energia.

foto sala vull ser 1

foto sala energia 1

I la sala del saber,  per explorar el món que ens envolta. La taula de llum, les pasteres d’experimentació, les projeccions i diferents propostes que conviden a la manipulació i creació. Els sentits es posen en marxa per gaudir de les petites coses de l’entorn més proper.

 

sala del saber-1