Ja podeu consultar L’Informatiu d’abril

L’Informatiu d’abril ja està aquí. Aquest mes el mossèn ens parla de la Pasqua, a més a més la Llar d’Infants la Quitxalla ens obre les seves portes, comença el segon taller de la memòria i veiem com evolucionen les obres del cobriment de la pista poliesportiva. Us expliquem la nostra presencia a Mèxic per dinamitzar el comerç de la zona i ens atorguen el premi d’administració digital. Escalfem motors per començar amb el servei Porta a Porta, ens preparem per la Festa Major de maig i la Tuga Trail celebra el 10è aniversari, apunteu-vos-hi!!

En les recomanacions d’aquest mes, us portem l’entrevista a un castellolinenc amb gran projecció internacional, també tenim el nostre fidel “Perseguidors de paraules” i un altra raó per llegir, somriure.

Els nens i nenes de l’escola ens expliquen com van viure la nevada, una sortida en la que es van embrutar molt les mans, les seves activitats escolars i un interessantíssim reportatge. Per últim, ja podeu sol·licitar les ajudes escolars d’aquest curs, preparar una nova recepta molt dolça i gaudir dels passatemps. No us oblideu de felicitar als protagonistes d’aquest mes!!

Portada Abril 2018-page-001https://www.castelloli.cat/informatiu/