Jocs Florals 2018: diumenge 22 d’abril

Cartell Jocs Florals 2018 (2)

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el cartell dels Jocs Florals 2018.

Igual que en les passades edicions, hem volgut que sigui un acte ple de cultura i literatura catalana. És per això que comptarem amb una actuació original i creativa a carreg dels alumnes de l’Escola de teatre de Castellolí, TeatrAulí, anomenada “La llegenda del Drac”. Uns titelles molt especials ens explicaran una nova versió de la llegenda de Sant Jordi. Segur que ens sorprendran!

També comptarem amb la presentació del conte infantil Interestel·lània, amb contacontes per part del mateix autor, el Tomeu Simó. A més ens portarà un regal per a tothom!

Sinopsis: Interestel·lània (Editorial Espemla) és l’univers de na Camila, una nena curiosa i amb moltes ganes d’aprendre coses. Viu amb el seu pare, que és inventor, en una casa-tetera enmig del camp. Cada vespre, na Camila l’anava a veure i li feia mil preguntes. El pare li va fer un regal, una bola del món, perquè la nena aprengués tot el que volgués de la Terra. Però aviat se la va aprendre de memòria. El seu pare decidí que era el moment de fer un viatge per l’espai, a descobrir mons i personatges nous. Dit i fet. Li construeix un coet i na Camila emprèn una travessa per mons i astres singulars. Torna a la Terra, el seu pare l’espera. Però aquesta vegada no té una pregunta per a ell, sinó una resposta. Una resposta màgica.

Us esperem a tots el diumenge 22 d’abril a les 12 h a la sala La Brillante!

Feliç diada de Sant Jordi a tothom!