Xerrada: Educar sense cridar

Des de l’Ajuntament, amb col·laboració amb La Tribu, apostem per seguir formant a tota la comunitat educativa.

El mes de novembre vam organitzar el taller “Hem deixat els llibres. I ara què?” a càrrec de formadors de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. L’experiència va ser molt bona i gratificant, i és per això que hem decidit seguir per aquest camí.

Aquest cop us proposem una xerrada – taller, “Educar sense cridar”, a càrrec d’Alba Castellví, autora del reconegut llibre “Educar sense cridar”, el divendres 4 de maig a les 19.30 h a La Cooperativa. Us imagineu tractar les criatures sense perdre les maneres, sense aixecar la veu, sense enfadar-nos posant el crit al cel? Si ho aconseguíssim, viuríem més tranquils.

En aquest taller es donaran eines i idees concretes per una educació serena cap a la llibertat i la responsabilitat.

Us hi esperem!

 

cartell xerrada educar sense cridar-001