L’Informatiu de juny ja ha sortit

Ja teniu disponible a la web l’últim número de la nostra revista. I què trobareu aquest mes? Doncs tenim molt material i novetats.

L’horari de l’església canvia i el mossèn ens ho explica, també us donem els horaris i dates importants del Casal d’Estiu i aquest cap de setmana s’estrenen les obres de teatre “Els follets sabaters” i “Gats”. Us hem fet un petit collage amb fotografies de tots els actes de la festa major i teniu un calendari amb els actes programats per l’estiu. Des de l’Ajuntament us fem arribar dos anuncis i els cursets de natació per la piscina, amb les tarifes i horaris. També trobareu informació dels abonaments disponibles per aquest estiu. Ja està en marxa el projecte turístic de Barraques Go!, a més està disponible el mapa patrimonial de Castellolí i us convidem a gaudir d’un concert de piano. No falteu!

El Perseguidors de Paraules d’aquest mes té una protagonista molt coneguda, pèl-roja amb trenes, la coneixeu? Us recordem les ajudes per aquest curs 2017-2018 i des de l’escola ens expliquen les novetats i activitats que han fet. Els alumnes de 6è marxen a l’institut el pròxim curs i fan una valoració de la seva experiència a l’escola de les Passeres, com ho han viscut, si els ha agradat, si han après…

Com a novetat us portem dues entrevistes, a la Marta Guixà i a l’alcalde Joan Serra i molts passatemps i manualitats perquè aneu fent aquest estiu. Per últim, el dia 2 de juny la piscina s’obra i us conviden a coca i cava, també teniu els serveis que oferirà la piscina aquest estiu i l’horari. Felicitats a tots els que fan l’aniversari al mes de juny!!!!!!!!

portada juny 2018-page-001

Per consultar altres números de l’Informatiu: https://www.castelloli.cat/informatiu/