FLAMA DEL CANIGÓ 2018

Flama informatiu 2017

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració9 d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.

A Castellolí, un any més, recollim la Flama que, d’Igualada cap a Montserrat, passa pel nostre poble i la fem arribar a molts racons de la mà dels més joves en un recorregut de relleus. Tots els que vulgueu participar ompliu el següent formulari.

Teniu temps fins el proper dilluns 18 de juny per apuntar-vos.

Pel bon funcionament de la festa  NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA.