Crònica Santa Birra i Acústics 2018

El passat dissabte 28 de juliol va tenir lloc en el marc de l’Església Vella la 2a. Fira de la Cervesa i la 5a. Edició dels Acústics a l’Església Vella.

A les 6 de la tarda va donar inici la mostra de cervesa artesana de diferents produccions de la comarca, cerveses diverses amb diferents ingredients i elaboracions. Gràcies a La Bromera de l’Espelt aquesta edició vam comptar amb 6 empreses diferents totes de proximitat. Com vam poder veure la producció de cervesa artesana està assegurada.

Els concerts dins el marc dels Acústics a l’Església Vella en la seva 5a. edició van començar a les 7 de la tarda amb l’igualadina EMMA GOMEZ que durant aproximadament una hora i acompanyada de la seva guitarra va defensar l’escenari amb un gran repertori de versions des del grup Oasis passant per David Bowie, Lluís Llach, Lucia Salom, entre moltes cançons de les que vam poder gaudir, també en primícia un tema propi inspirat en un dels grups de música que més li agraden Els Amics de les Arts. Des d’aquí li desitgem una llarga trajectòria damunt dels escenaris. A continuació el grup capelladí PRIBIZ ens van oferir les cançons del seu disc “CAROUSEL” publicat al 2016 on barregen el folk, l’indie i el pop en cançons com Just a Fantasy, Be Mine, Delorien entre d’altres a on el públic va gaudir de les bones vibracions i el bon rotllo que transmeten.

Parada per fer un mos amb les food trucks que ens van oferir crepes, hot dogs i hamburgueses acompanyats d’una bona cervesa i ja preparats pel plat fort dels acústics d’aquest any i amb motiu del cinquè aniversari vam aportar per un concert doble.

En primer lloc cap a 2/4 d’11 de la nit ens vam trobar XARIM ARESTE, gran músic amb una trajectòria de vertigen i un repertori audaç on veu i guitarra es complementen a la perfecció per endinsar-te en un món aliè del que t’envolta. Sens dubte i ho vam poder sentir en diferents moments del concert inspirat per l’entorn immillorable de l’espai que ofereix l’Església Vella per aquests tipus de concerts. Tot seguit la banda de Joan Pons EL PETIT DE CAL ERIL ens va oferir un concert de pop metafísic del seu últim treball “TRIANGULAR”amb temes del seu segon treball “VOL I DOL” com Partícules de Déu que van posar punt i final a l’edició d’aquest any.

Un any més hem gaudit de la música en directe en un marc idíl·lic, un repte molt alt que només la gent agosarada com el Sam i el Quim van saber portar a terme i fer-nos gaudir. Gràcies per tota la feina feta i per creure en el projecte, per aquests 5 anys d’incerteses, de riures i de desenganys però sobretot per creure en la cultura i en la música.

Acústics 2018

acustics2-800X600acustics3-800X600

acustics1-800X600 acustics5-800X600