JORNADA DEL VEHICLE ELÈCTRIC A CASTELLOLÍ

 

Per un entorn sense soroll i més saludable, ajudem a impulsar la mobilitat elèctrica

Vine a Castellolí a conèixer el món de la mobilitat elèctrica. Reserva la teva plaça per la 1a jornada d’experiència en conducció de vehicles elèctrics a Castellolí, el divendres dia 21 de setembre a partir de les 17:00 h, al Complex del Motor, Campus Motor Anoia.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient, de l’Ajuntament de Castellolí, Campus Motor Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia i els actius del territori, Circuit Parcmotor i Fast Parcmotor, amb l’objectiu d’impulsar conjuntament la mobilitat del futur, una mobilitat elèctrica, neta i sostenible, amb la col·laboració de concessionaris de vehicles de la comarca.

 

Motius que et portaran a fer el canvi al vehicle elèctric:

  • Reducció de l’impost de circulació, amb bonificacions importants.
  • Podràs circular fins a 300 kilòmetres amb autonomia i sense restriccions.
  • Generaràs un estalvi econòmic segur a curt i a llarg termini.
  • Contaminació zero !

 

Programa de la jornada:

L’Institut Català d’Energia (ICAEN), oferirà un esbós del món tecnològic, les característiques i avantatges entorn a l’adquisició d’un vehicle elèctric. Podràs conèixer també com funcionen els punts de recàrrega de la mà de l’empresa SIMON.

Per finalitzar, podràs descobrir l’espai Circuit Parcmotor i l’escola de conducció FAST Parcmotor i provar diferents models i marques de vehicles elèctrics i híbrids. Vine a conèixer la conducció eficient i silenciosa dels vehicles elèctrics al circuit de velocitat i també al circuit escola, assessorats per  professionals, amb els instructors de FAST Parcmotor i tècnics especialistes dels diferents concessionaris de l’Anoia.

 

 

Tenim places limitades, fes la teva reserva mitjançant aquest formulari:

 

Regidoria de Medi Ambient                                      Campus Motor Anoia

Ajuntament de Castellolí                                   Consell Comarcal de l’Anoia