Revivim l’1 d’octubre

 

El dia 1 d’octubre del 2017 serà per sempre un dia que recordarem tots en la història de Catalunya. Després de mesos de negacions, finalment el govern de la Generalitat va marcar la data 1-O per celebrar el referèndum d’autodeterminació.

Al llarg de tot l’any hem pogut veure vídeos de la votació, s’han escrit llibres, l’aplicació de l’article 155, detenció de polítics, la marxa a l’exili, aturades, vagues…. Però ara ens volem centrar en les vivències personals, la part més emotiva de la celebració del referèndum.

Per aquest motiu, hem organitzat l’acte “Revivim l’1 d’octubre“, el dilluns 1 d’octubre a les 19.00 h a La Cooperativa. Creiem que la millor manera de celebrar-ho és votant, tot reivindicant els nostres drets democràtics. Ens farà molta il·lusió compartir aquest dia amb tots vosaltres, de manera conjunta, un poble unit, tal com vam fer ara fa un any.

A La Cooperativa trobareu les butlletes on podreu escriure la vostra vivència més personal de com vau viure el dia 1 d’octubre. Tots aquests records els guardarem a dins de l’urna i més endavant elaborarem un llibre per recollir totes les experiències, records, emocions i pensaments d’una jornada històrica!

Si a més teniu fotografies de l’1-O de Castellolí que creieu que poden ser interessants, i que reflecteixen l’emoció viscuda aquell dia, les podeu enviar al correu de l’Ajuntament castelloli@diba.cat i les adjuntarem en aquest recull.

A partir de les vuit del vespre, inaugurarem el Carrer 1 d’octubre i a continuació, la Coral d’Aulí ens cantarà el Cant dels Segadors.

Per acabar la festa, la Societat de Caçadors ens oferirà un deliciós sopar popular per a tothom. Per tal de facilitar l’organització, us demaneu que ompliu el següent formulari tot indicant la quantitat de persones que assistireu al sopar.

Visca Catalunya!