AMPLIEM ELS PUNTS DE COMPOSTATGE COMUNITARI

Reutilitzar els residus orgànics al mateix municipi és la gestió més netament sostenible de reciclatge i generem compost natural. Ajudem al procés natural de transformació de la matèria orgànica en adob per la terra, aliment pels nostres horts, arbres i plantes.

L’objectiu sempre és atansar l’opció d’utilitzar el compostador a la major part dels veïns del nucli urbà, per això hem ampliat i senyalitzat els punts de compostatge:

 

Identifica la ubicació de tots els punts on hi ha compostadors comunitaris. Nous logos !

Amb el servei de recollida porta a porta, la orgànica la podeu deixar còmodament a la porta de casa els dies de recollida normal d’aquest residu ( dilluns, dijous i dissabtes ), però sempre poden sorgir excepcions, casos puntuals i per això pensem que els compostadors comunitaris com a alternativa complementaria al porta a porta poden ajudar a la gent de cap de setmana, per un cas d’aliments caducats o fets malbé que cal treure de casa amb una certa urgència, guisats que desprenen massa olor, etc…

L’opció d’omplir el compostador amb les restes de menjar és una opció 100% natural i local, que complementa al servei de recollida porta a porta. La diferència és que si participes del compostatge comunitari estàs generant més compost local.

A l’ajuntament teniu a la vostra disposició cubells airejats i bosses 100% compostables de paper pels compostadors, demaneu-les !!!

Recordar-vos que els punts de compostatge comunitari no estan pensats per abocar-hi les restes del jardí. Si necessiteu treure residus del vostre jardí/hort, disposeu del servei porta a porta, ompliu la bossa de ràfia ( els mateixos dies de recollida d’orgànica )

En el cas de restes de poda, demaneu el servei a l’Ajuntament o directament amb l’App o a la pàgina web http://www.liniaverdacastelloli.cat/. Deixa’ns el teu nom i telèfon mòbil i t’ho recollim a casa !