Anem al teatre: Somni d’una nit d’estiu .


TENIU TEMPS PER FER LA RESERVA:

[wpdevart_countdown text_for_day=”Days” text_for_hour=”Hours” text_for_minut=”Minutes” text_for_second=”Seconds” countdown_end_type=”date” end_date=”21-10-2018 13:00″ start_time=”1538407931″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”show_text” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ]RESERVA D’ENTRADES TANCADA![/wpdevart_countdown]

 

L’any passat més d’una seixantena de TeatrAulins vam gaudir de la primer sortida “ANEM AL TEATRE” al Teatre Victoria de Barcelona i vam poder gaudir d’un matí de teatre amb el musical “Castle School”.
Doncs, molt atents, perquè ja tenim a punt la segona sortida “ANEM AL TEATRE”!! I aquest any, canviem de gènere i passem de teatre musical a teatre clàssic i ens aventurarem amb la història de “El Somni d’una nit d’estiu”, un clàssic de William Shakespeare que ens endinsarà al bosc màgic de les fades i els follets, on tot és possible, on tot és un somni o potser tot és realitat… No t’ho perdis i vine a descubrir una de les comèdies clàssiques més conegudes de l’autor de la mà de la companyia “Els Pirates Teatre”.

“Un somni és un somni. I sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.”

Esteu preparades i preparats per endinsar-vos en la màgia d’aquest somni d’estiu? Doncs, no us ho penseu més: inscriu-te i compra la teva entrada! Tens temps fins al 21 d’octubre! Però, no t’adormis, perquè les entrades són limitades i numerades!

🎭 “El somni d’una nit d’estiu”, W. Shakespeare.
📆 11 de novembre
🕖 a les 7h de la tarda
🏠 al Teatre Ateneu d’Igualada

 

 

Us hi esperem a totes i a tots!
Gaudirem d’una tarda de teatre fantàstica!

 

Comentaris de l’obra:

Hi ha una festa al bosc!

I jo si fos vosaltres no me la perdria. La versió d’Els Pirates del Somni d’una nit d’estiu de Shakespeare captura a les mil meravelles el to festiu i desenfadat de l’original i ens regala un espectacle que, més que teatre, és una festa en tots els sentits.

Amb gran intel·ligència, encara més sentit de l’humor i un ritme vertiginós, el repartiment canvia constantment de vestit i de personatge per donar vida a tota la constel·lació que habita el bosc, des de les fades, fins els còmics (que esdevenen la millor sorpresa de la nit, que no us penso desvelar). Un grup d’actors i actrius d’autèntic luxe, amb una complicitat que no veureu gaire sovint.

Si mai algú us ha dit que el teatre o Shakespeare són avorrits, porteu-lo a veure això, si no canvia d’idea us torno els diners 😉 . Gema Moraleda.