6 joves de Castellolí guanyadors del sorteig d’entrades a Port Aventura

Aquest passat diumenge 18 de novembre, 6 joves de Castellolí van anar a Port Aventura en una sortida organitzada pel Punt Jove del municipi i l’Oficina Jove de l’Anoia. L’activitat, va ser compartida amb 44 joves més dels 12 pobles de la comarca que també disposen del servei TDIC Jove.
Els joves van sortir de l’Estació d’Autobusos d’Igualada a les 8h del matí per aprofitar al màxim des de l’obertura de portes, a les 10 del matí i fins les 6 de la tarda, el Parc d’Atraccions que aquest diumenge clausurava la temporada de Halloween. La jornada va passar distesa i, malgrat un pronòstic del temps no massa favorable, no va començar ploure fins el moment de la tornada. Aquest mateix pronòstic, va portar a que molta gent deixes d’anar al parc d’atraccions aquell diumenge i que les aglomeracions i les cues habituals, fossin mínimes.
Les entrades que es van sortejar el passat dimecres, es dividien segons criteri demogràfic entre Calaf, El Bruc, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí, i si bé en un primer moment a Castellolí tan sols li pertocaven 3 entrades, la baixa d’alguns joves d’altres municipis, va donar plaça a joves que havien perdut al sorteig i havien quedat en llista d’espera.