III Dinar de Nadal de la gent gran

Feia temps que des de l’Ajuntament volíem organitzar un acte divertit i acollidor per la gent gran de Castellolí; i el passat diumenge 2 de desembre ja vam celebrem la tercera edició del Dinar de Nadal de la Gent Gran, amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Any rere any, aquest dinar s’ha anat consolidant, i per aquest motiu en aquesta edició hem volgut fer créixer aquesta festa. Per això, el dia va començar amb un concert a la Brillante a càrrec del grup PlayBack Il·lusió, un espectacle musical amb melodies populars de tots els temps. Una vegada més van posar de manifest que l’edat  no és una barrera per fer el que t’apassiona. Felicitats per l’esforç i l’energia.

La festa va continuar al Restaurant Nou Urbisol, on ens van preparar un menú deliciós. El menjador estava tot ple, hi havia un total de 62 assistents, amb ganes de xerrar, compartir el temps i donar la benvinguda al Nadal.

Després del dinar, hi va haver temps per desitjar unes bones festes a tothom, i sobretot molta salut pel nou any. També es va llegir un poema i es va fer entrega d’una ponsètia per a cada un dels assistents.

Per últim, es va fer un gran brindis conjunt  per celebrar l’energia de la gent gran de Castellolí!

Des de l’Ajuntament us volem donar les gràcies per compartir el vostre temps, per explicar-nos les vostres vivències, per les ganes de participar i per regalar-nos la vostra companyia.

Visca la gent gran de Castellolí!