La Black Mamba Race segueix creixent

Èxit rotund de participació en la segona edició de la Black Mamba Race, celebrada aquest diumenge passat 9 de desembre al Circuit ParcMotor de Castellolí. En una jornada que ha estat marcada per un sol de justícia que ningú esperava.

El verí d’aquesta cursa segueix en expansió i afegint nous esportistes a la competició. Aquesta edició d’hivern tancava, alhora, la temporada de la Lliga espanyola de curses d’obstacles, i ho ha fet amb rècord de participació.

425 inscrits han pogut gaudir d’un recorregut exigent de 9 quilòmetres i mig i un total de 27 obstacles que han posat a prova la rapidesa, la força física i mental dels participants. D’edats compreses entre 16 i els 67 anys de l’esportista més veterà. Tots han destacat la duresa de la prova, qualitat del recorregut i dificultat dels obstacles.

A la categoria elit masculina hem viscut una batalla vibrant entre Bruno Cabanellas, primer classificat, i a tan sols 37 segons Abderrahim Hanzaze segon en creuar la línia d’arribada amb només 17 anys, i que no s’ha decidit fins el darrer obstacle de la prova. José Maria Pezo ha tancat el podi amb 1 minut de diferència.

En elit femenina Ana Chillerón i Lluna Lopez es jugaven el podi de la Lliga espanyola d’obstacles. Al final la valenciana Chillerón s’ha endut la Black Mamba Race. En tercera posició de podi s’ho ha guanyat Maribel Cabanes.

En la categoria starter masculina Enric Tarrasó s’ha adjudicat el triomf i en la categoria femenina la guanyadora ha sigut Helena Rueda.

Les inscripcions de la tercera edició de la Black Mamba Race ja estan obertes. La prova tornarà al ParcMotor de Castellolí el proper 24 de març de 2019. Us podeu inscriure en la web www.blackmambarace.es

Més informació al perfil d’Instagram @blackmambarace i a Facebook.