El grup Doga traslladarà a Castellolí una de les seves empreses

L’empresa catalana del sector d’automoció Doga instal·larà al sector industrial de Can Parera de Castellolí una de les empreses del grup, Doga Parts. Aquesta unitat és la responsable del grup per a la comercialització a nivell mundial  de recanvis d’automoció.

El terreny a on s’ubicarà, adquirit a través de l’empresa especialitzada en desenvolupament de   projectes industrials i serveis d’enginyeria Grup Engind, és un conjunt de 8 parcel·les amb una    superfície de 9.825 m2. Engind construeix la nau que llogarà posteriorment a Doga, que invertirà més d’un milió d’euros en equipar-la. Actualment la divisió treballa des d’Esparreguera i la intenció és traslladar-se a finals d’aquest mateix any 2019 a Castellolí. La plantilla actual, d’entre 17 i 18 treballadors, preveu ampliar-se fins a la trentena “en dos o tres anys”, segons Toni Garcia.

L’anunci l’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Castellolí la consellera d’Empresa i Coneixement,  Àngels Chacón, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, Marc Castells, i el director general de Doga Grup, Toni Garcia, acompanyats dels alcaldes de la Conca d’Òdena.

L’alcalde de Castellolí Joan Serra ha agraït l’esforç de tots els qui han fet possible que es materialitzés la instal·lació de Doga; l’Oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, al promotor Engind, l’Incasòl i, evidentment, l’empresa que ha apostat per Castellolí. També ha explicat que “el fet de tenir equipaments de país com el Campus Motor i el   circuit Parcmotor, poder sumar-hi grans inversions privades com les d’Octagon i Cellnex Telecom al Circuit i ara també la instal·lació de Doga a Can Parera consoliden Castellolí i la Conca com a territori especialitzat en tecnologia de l’automoció”.

En l’acte també ha intervingut la Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón, que ha agraït i felicitat a les empreses que, com Doga, generen riquesa i llocs de treball.

Per la seva banda, el president de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha destacat que l’anunci d’avui ha estat “fruit de la capacitat de treballar plegats tots els alcaldes de la Conca per atraure indústries, que són el futur d’aquest territori i del país”.

El director general de Doga Grup Toni Garcia ha intervingut en l’acte per explicar els motius que els han dut a escollir Castellolí per a instal·lar la seva empresa: “una bona comunicació amb Barcelona i l’aeroport a través de l’autovia A2”, així com “la proximitat amb la seu central de Doga a Abrera i amb la divisió Doga Parts d’Esparreguera”.