FRIME Barcelona s’instal·larà al sector industrial Can Parera de Castellolí

  • FRIME Barcelona, del sector alimentari, invertirà més de 20 milions d’euros en les noves instal·lacions i donarà feina a més de 250 persones
  • Les 9 parcel·les que adquireix l’empresa sumen una superfície de més de 41.000 m2 i un preu de venda de més de 3 milions d’euros
  • L’INCASÒL ha venut també recentment 8 parcel·les més a ENGIND exhaurint gairebé els terrenys disponibles en aquest sector

Inversió i nous llocs de treball

Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; d’Empresa i Coneixement, Àngels   Chacón; l’alcalde de Castellolí, Joan Serra; el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Cònca d’Òdena, Marc Castells; i el director de l’INCASÒL, Albert Civit, van presentar les empreses que s’instal·laran en el sector de Can Parera. Aquestes inversions són fruit de mesos de treball, de cooperació i de suma d’esforços entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Castellolí i l’Oficina de captació d’Inversions de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.

L’empresa Frime Holding Company SL té previst invertir més de 20 milions d’euros en la construcció d’aquestes noves instal·lacions que constaran de frigorífics de –60ºC amb una capacitat per a 800 tones i frigorífics de –25ºC amb una capacitat per a 8.000 tones. Així com sales de treball i elaboració que sumaran més de 15.000 m2 de sostre.

Frime Hoding Company SL neix el 2015 com a culminació del projecte inicial de FRIME. El seu origen es remunta al 1977 com empresa familiar amb arrels al mercat de la Boqueria de Barcelona i sempre amb dues referències clares: la qualitat i el servei. Les seves especialitats són la tonyina i el peix espasa, tot i que també produeixen bacallà, cefalòpodes i altres.