Curs de manipulació d’aliments

Un manipulador d’aliments és aquella persona que es dedica professionalment, a estar en contacte amb els aliments durant el seu transport, emmagatzematge, preparació, envasat, distribució i venda. La seva labor és molt important, ja que és la primera línia de defensa contra les infeccions i intoxicacions que poden produir els aliments. Per aquest motiu, la formació és fonamental.

Ara t’oferim l’oportunitat d’obtenir el certificat de manipulador d’aliments, i així ampliar el teu currículum a l’hora de buscar feina en el sector de l’alimentació.

Per aconseguir una millor organització, us demaneu que us inscriviu en el formulari que trobareu a continuació. El curs tindrà lloc el dimecres 27 de febrer de les 17.00 a les 19.30 h a La Cooperativa. Recorda que és totalment gratuït.

Us hi esperem!