Taller: esmorzars saludables

L’esmorzar és un àpat molt important, com a mínim és el primer que fem, i això serà determinant a l’hora de rendir durant la jornada; a més ha de proporcionar suficient energia fins a l’hora de dinar. Existeixen moltes opcions a l’hora de preparar els esmorzars de manera ràpida,  però a més volem que siguin sans i nutritius, tant pels infants com pels adults.

Per aquest motiu us proposem el taller “Esmorzars saludables” a càrrec de la consultora macrobiòtica Sílvia Montserrat, i amb la col·laboració de la botiga A Grams d’Igualada, el proper divendres 15 de març, a les 19:30h a La Cooperativa.

Coneixerem nous ingredients i les seves propietats, com cuinar-los i petites estratègies per anar canviant poc a poc els nostres hàbits alimentaris. Per acabar farem un tast de les diferents propostes, i a més es farà entrega a tots els participants, d’un petit dossier amb l’explicació dels productes.

 

Les places són limitades, així que no t’ho pensis més i apunta’t al formulari que trobaràs a continuació.