Jocs Florals 2019

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el cartell dels Jocs Florals 2019, carregat de cultura, art i literatura.

Us esperem a tots i totes, el diumenge 14 d’abril, a les 12 h a La Brillante, per gaudir plegats d’una nova edició dels Jocs Florals.

Comptarem amb una actuació teatral original i creativa a càrrec dels alumnes de l’Escola de teatre de Castellolí, TeatrAulí. Ens presentaran una nova versió dels contes clàssics a partir d’un sorprenent i fantàstic joc de llums i ombres que de ben segur ens sorprendrà.

Enguany també tindrem la sort de compartir aquesta vetllada amb l’il·lustrador Valentí Gubianas, que ens explicarà la seva gran trajectòria en l’ofici d’il·lustrar històries i contes, i també el camí que l’ha portat a realitzar murals de gran format per a escoles, biblioteques, façanes i ara també aquí a Castellolí.

Per últim, farem l’entrega de premis entre tots els participants.

Us hi esperem!