La Volcat passarà per Castellolí!

Enguany es disputarà la 14ª edició. La mítica cursa de BTT,per etapes, es disputarà els dies de pasqua a la nostra comarca.
La Volcat és una prova de BTT que consta de 4 etapes i durant 4 dies, recorren els singulars paratges de la Catalunya central, passant per varietat de paisatges i territoris que faran gaudir tant als corredors com als acompanyants i al públic, gràcies a l’esplendor dels racons per on es passa.

Aquest any la seva segona etapa, la de divendres 19 d’abril, passarà pel terme de Castellolí. La cursa tindrà un avituallament d’equips al nucli de Castellolí.

L’avituallament es situarà al passeig Aulí, durant el matí del divendres, fet que obligarà a tallar el transit per aquest carrer i el carrer de la font, fins a les passeres. I per facilitar el pas dels corredors, al creuar el nucli urbà, també es tallarà la circulació a l’avinguda de la Unió entre el carrer del sol i el carrer Constància. Els veïns tindran pas restringit als aparcaments, sempre i quan el pas dels corredors o permeti. Agrairem que sigueu coherents, respectuosos i faciliteu el desenvolupament de la prova esportiva.

Esperem que gaudiu d’aquest matí de BTT, del millor nivell, al nostre poble!

Aquí podeu veure el recorregut d’aquesta segona etapa:

SEGONA ETAPA VOLCAT’19

Tota la informació de la curs a:

http://www.volcatbtt.com/