Visita al museu del torró i la xocolata

Qui s’apunta a fer una sortida gastronòmica i nadalenca?

Per les festes de Nadal hi ha unes postres que no poden faltar en tots els àpats: els torrons. Actualment n’hi ha de tots els gustos, alguns de més tradicionals i d’altres molt innovadors.
Per aquest motiu, us hem preparat una visita el dijous 28 de novembre a una de les empreses dedicades al torró artesà amb més història, Torrons Vicens, amb receptes originals dels menestrals torronaires d’Agramunt. Avui combinen aquesta tradició juntament amb la innovació.

La sortida consistirà en una degustació d’una varietat de torrons a la mateixa botiga i després una visita guiada pel museu on ens explicaran el seu origen, al voltant del 1771 fins a l’actualitat. Per últim, entrarem a la fàbrica per veure com elaboren els productes.


Requisits:
– Ser major de 65 anys

– Apunta’t al següent formulari
Us hi esperem!