Jocs Florals 2020 des de casa

Aquest any també volem celebrar els Jocs Florals, però amb un format ben diferent perquè tothom hi pugui participar des de casa. Igual que ens els anys anteriors, hi ha diferents categories:

  • PRIMERA INFÀNCIA (3 – 5 anys): dibuix diada de Sant Jordi
  • INFANTIL (6 – 11 anys): endevinalla, conte, poesia, còmic
  • JUVENIL (12 – 18 anys): còmic, poesia, relat.
  • ADULT (més de 19 anys): poesia, relat, conte.

Ara bé, a causa de la situació provocada pel COVID19, no es farà un acre presencial, sinó que tots els participants hauran d’enviar al correu jfcastellolimail.com la seva creació; poden fer una fotografia en el cas del dibuix, o bé fer un petit vídeo d’un minut on expliquen el dibuix, el còmic, el relat, l’endevinalla, etc.

Amb tot aquest material, fotografies i sobretot vídeos, es crearà un muntatge audiovisual que es farà públic el mateix dia 23 d’abril. així tots els veïns i veïnes el podran veure i celebrar Sant Jordi des de casa.

L’objectiu d’aquests canvis,   és acosneguir superar la distànica i la situació que vivim, per poder seguir celebrant una de les diades més esperades al nostre calendari de la manera més propera possible.

Anima’t i participa!