Activa’t Aulí: el Casal d’estiu per a joves de Castellolí

Activa’t Aulí, és un Casal d’estiu dirigit als joves de Castellolí (des de 1r d’ESO a Batxillerat). L’objectiu d’aquesta proposta és oferir un conjunt d’activitats de lleure, esport i natura, durant dues setmanes, del 13 al 24 de juliol.

Anima’ns una empresa amb gran experiència en el sector, s’ha encarregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellolí, de dissenyar i programar un conjunt d’activitats com sortides de BTT, activitats aquàtiques, escalada, gimcanes, tenis, excursions, curs de formació de primers auxilis o rugbi, entre moltes d’altres. Una proposta molt variada i sempre pensant i tenint present els interessos dels joves.

Per més informació, entreu a http://activat.animans.cat/ a la pàgina “EstiuAulí” i allà hi trobareu:

-Informació general (horaris, calendari, lloc..)

– L’equip d’educadors, dirigit per l’Ivan Mateu

– La programació provisional del casal

– El formulari per fer la inscripció al casal (el pagament es realitzarà un cop confirmat la realització del casal).: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZ6dvLquPQUe8pLDOuuKTaSPjasah_LPaZts-5hxGtBzMgeg/viewform

Recordeu, que a causa de la situació excepcional que estem vivint per la Covid-19, les activitats i també la realització del casal dependran de l’evolució d’aquesta pandèmia. Tot i això, estem segurs que podrem gaudir d’un gran estiu!

Apunta’t a Activa‘t Aulí!