TUGA solidària 2020

 

El proper dissabte 11 de juliol a les 18:00h, l’equip Tuga Wear, juntament amb UEC Anoia i l’Ajuntament de Castellolí, ha preparat per tots vosaltres un recorregut no competitiu pels voltants de Castellolí.

Volem que torneu a viure la participació en un esdeveniment esportiu amb totes les garanties i mesures preventives, i et necessitem per a que ens ajudis a omplir la guardiola solidària i el banc d’aliments que donarem íntegrament la Fundació La Marató de TV3 i a Creu Roja Anoia. Tots els vostres donatius per petits que siguin i els aliments que ens porteu, de ben segur que ajudaran a molta gent que està patint la dura realitat que estem vivint amb aquesta pandèmia.

El recorregut d’aproximadament 10km per camins amples és apte per a tothom i per a tots els nivells, per venir amb la família, amb la vostra mascota o simplement a fer un bon entrenament.

 

Normativa:

– L’ús de la mascareta és obligatori per la zona de sortida (parc tancat) i arribada i durant el primer quilòmetre del recorregut.

– Es prendrà la temperatura a tots els participants en entrar al parc tancat a l’hora de la sortida.

– Recorda a dur “el teu botí” pel banc d’aliments. Millor si és menjar que perduri en el temps com la pasta o l’arròs.

 

Condicions pel sorteig de dorsals

  • El fet de realitzar la inscripció no assegura tenir una plaça pel dia de la cursa
  • Les inscripcions pel sorteig de dorsals estaran obertes fins diumenge 5 de juliol
  • El procés d’inscripció assigna un número a cada inscrit que servirà pel sorteig que es farà el dia 7 de juliol en directe
  • El sorteig constarà en la selecció d’un número aleatori d’entre tots els números assignats als inscrits. Aquest número serà el primer en rebre un dels  500 dorsals, i la resta als 499 posteriors. En cas d’arribar al darrer número assignat als inscrits es tornarà a començar al dorsal número 1 i s’assignaran des d’aquest fins arribar als 500 esmentats.
  • Un cop es realitzi el sorteig es publicarà la llista de participants a la cursa en aquesta mateixa web i per les xarxes socials dels organitzadors

 

Per fer la inscripció al sorteig, entreu a la web: https://www.tugawear.com/tuga-solidaria/

 

Sort i esport!