Tuga solidària suspesa

 

En solidaritat amb les terres de Lleida i el recent confinament del Segrià, sumat a l’evolució i a la nova situació que estem vivint a Catalunya amb la pandèmia, els membres de l’Organització de la Tuga Solidària hem cregut oportú suspendre la participació en el recorregut de 10 quilòmetres (ja fos corrent o caminant) per prudència i per garantir-vos la seguretat necessària davant l’augment de contagis de certs indrets del nostre territori. Per aquest motiu, la convocatòria a Castellolí del proper dia 11 de juliol a les 18h de la tarda queda anul·lada.

Això no treu que seguim duent a terme i encara amb més ganes el principal objectiu de l’organització d’aquest esdeveniment especial, que és el de recaptar aliments per a totes aquelles persones de la Conca d’Òdena que segueixen patint aquesta situació donant-los íntegrament a Creu Roja Anoia i recaptant diners que aniran destinats en la seva totalitat a la Fundació La Marató de TV3, que aquest any també estarà dedicada al Covid-19 i que a dia d’avui ja hem aconseguit de moment la quantitat de 1.700€.

Per aquest motiu, hem realitzat els següents canvis i us demanaríem que ens seguiu ajudant aportant aliments duent-los a l’Ajuntament de Castellolí (de dilluns a divendres entre les 8h i les 14h) o a la piscina municipal de Castellolí (de dilluns a dimenge de les 16h a les 20h) entre el 13 i el 26 de juliol, i pels que ja us havíeu inscrit us oferirem igualment els petits obsequis que us teníem preparats.

Esperem que entengueu els nostres motius. Ens hagués encantat poder tornar a una certa normalitat per poder gaudir de l’entorn de Castellolí fent esport i salut i amb bona companyia, però davant de qualsevol risc, per petit que sigui, toca ser prudents.