Campanya 8M Sempre referents

“Sempre referents” és la nova campanya impulsada per joventut d’aquest 8M

Des del servei de joventut de Castellolí, ens adherim a la campanya “Sempre referents” impulsada per l’equip Anoia Jove en motiu del 8M d’enguany, Dia Internacional de les Dones, amb l’objectiu de donar visibilitat a la importància d’aquesta diada.

A partir d’avui, 1 de març i durant tota la setmana, podreu seguir la campanya a través del perfil d’Instagram de Castellolí Jove, amb l’objectiu de donar visibilitat al paper de les dones en diferents àmbits de la societat, posant com a exemple a deu dones que són persones de referència en els seus camps professionals o de lluita política.

Convidem a la gent jove a compartir quines dones són referència per a elles i farem un recull de les respostes a través d’un vídeo que serà publicat el 8 de març.

Podeu seguir i participar de la campanya del 8M seguint el perfil d’Instagram @castellolijove.