Activa’t Aulí’21: el Casal d’estiu per a joves de Castellolí

Activa’t Aulí, és un Casal d’estiu dirigit als joves de Castellolí (des de 1r d’ESO a Batxillerat). L’objectiu d’aquesta proposta és oferir un conjunt d’activitats de lleure, esport i natura, durant dues setmanes, del 12 al 30 de juliol.

Anima’ns una empresa amb gran experiència en el sector, s’ha encarregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellolí, de dissenyar i programar un conjunt d’activitats com sortides de BTT, activitats aquàtiques, escalada, gimcanes, tenis, excursions, curs de formació de primers auxilis o rugbi, entre moltes d’altres. Una proposta molt variada i sempre pensant i tenint present els interessos dels joves.

Per més informació, entreu a http://estiu.animans.cat/activat-auli/ i allà hi trobareu:

 

Recordeu, que a causa de la situació excepcional que estem vivint per la Covid-19, les activitats i també la realització del casal dependran de l’evolució d’aquesta pandèmia. Tot i això, estem segurs que podrem gaudir d’un gran estiu!

Apunta’t a Activa‘t Aulí!