ANUNCI: PLAÇA D’OPERARI/A DE SERVEIS  

Per tal de cobrir la plaça corresponent al programa complementari “Pla de Reactivació de l’Ocupació” aprovat en data 17 de desembre de 2020 per la Junta de Govern Local de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Castellolí convoca el següent lloc de treball:

  • Operari/a de serveis per fer tasques de pintura i manteniment per la brigada municipal.

 Característiques del contracte:

  • durada prevista: 4 mesos
  • jornada complerta
  • sou: 1.130,00€ bruts/mensuals

Requisits:

  • Trobar-se en situació legal de desocupació i estar inscrit al Servei d’ocupació de Catalunya
  • Català i castellà
  • Carnet de conduir i vehicle propi

Les persones interessades hauran de presentar les sol·licituds al Registre de l’Ajuntament,( Av. De la Unió, 60), a través de la seu electrònica www.castelloli.cat  acompanyada de currículum vitae,  fotocopia del DNI, l’historial de la vida laboral de la seguretat social i acreditació d’estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licitud serà fins al dia 30 D’ABRIL DE 2021 a les 14,00 hores

Castellolí, 20 d’abril de 2021

L’Alcalde

Joan Serra Muset