MONTSERRAT A PEU 2021

 

El dimarts 10 d’agost de 2021, a les 4 de la matinada sortida des de l’Avinguda Unió 100 pels que van a peu,  i a les 8:30 sortida de l’autocar des de davant de l’Ajuntament.

El preu d’autocar d’anada i tornada és de 5€ que es cobraran al pujar al bus i la tornada gratuïta pels que van a peu.

Recordeu reservar l’autocar aquí fins el dia 5 d’agost.

*activitat subjecte a canvis en les mesures sanitàries vigents*

 

__________

 

Amb la tradicional caminada a Montserrat a peu, ens volem sumar a l’activitat que està organitzant el Consell de la Gent Gran de l’Anoia  per commemorar el dia 1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran. L’objectiu de la proposta és promoure un envelliment  actiu i saludable, des de la perspectiva comunitària, amb la següent acció:

“Sumem GRANS quilòmetres”

Es tracta de promoure que les persones, independentment de l’edat, puguin sumar-se a la iniciativa de caminar/desplaçar-se a fi d’acumular quilòmetres, anotar-se’ls i registrar-los perquè, amb la suma de tots, puguem acomplir el nostre objectiu: arribar de l’Anoia a Atenes, abans del dia 27 de setembre.
Per fer-ho possible, a l’ajuntament trobareu una grella per registrar els dies que aneu a caminar/desplaçar-se i els quilòmetres fets. Es pot fer de forma individual o en grup (en aquest cas, el número de km són per persona! És a dir, si un grup de 3 persones fan 5km, en total anotaran que han fet 15km).
Si ho preferiu, també podeu registrar els quilòmetres realitzats en el següent formulari: Formulari Sumem GRANS quilòmetres
Som-hi, a sumar quilòmetres entre tots i totes!