Sumem GRANS quilòmetres

Ens volem sumar a l’activitat que està organitzant el Consell de la Gent Gran de l’Anoia  per commemorar el dia 1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran. L’objectiu de la proposta és promoure un envelliment  actiu i saludable, des de la perspectiva comunitària, amb la següent acció:

“Sumem GRANS quilòmetres”

Es tracta de promoure que les persones, independentment de l’edat, puguin sumar-se a la iniciativa de caminar/desplaçar-se a fi d’acumular quilòmetres, anotar-se’ls i registrar-los perquè, amb la suma de tots, puguem acomplir el nostre objectiu: arribar de l’Anoia a Atenes, abans del dia 27 de setembre.
Per fer-ho possible, a l’ajuntament trobareu una grella per registrar els dies que aneu a caminar/desplaçar-se i els quilòmetres fets. Es pot fer de forma individual o en grup (en aquest cas, el número de km són per persona! És a dir, si un grup de 3 persones fan 5km, en total anotaran que han fet 15km).
Si ho preferiu, també podeu registrar els quilòmetres realitzats en el següent formulari: Formulari Sumem GRANS quilòmetres
Som-hi, a sumar quilòmetres entre tots i totes!