Instagram

  Festa major de Maig 2016.

  Estimats veïns i veïnes;

  És un honor per nosaltres, com equip de govern, seguir gestionant el nostre estimat poble, gràcies a la vostra confiança manifestada en les darreres eleccions municipals. És un orgull, alhora que una gran res-ponsabilitat!. Seguirem treballant conjuntament amb tots vosaltres, colze a colze, per a fer que tots ens sentim orgullosos de viure en un dels millors pobles del nostre País.

  Concebem la Festa Major com el moment ideal per compartir amb les nostres famílies, amics i veïns, grans moments de celebració. Molts d’ells han perdurat amb el temps com una tradició, i ho fem de forma divertida i participativa.

  Gràcies a la Comissió de Festes, a les associacions i entitats, als col·laboradors i a les empreses patrocinadores que fan possible la nostra Festa Major.

  Entre tots els actes programats per aquesta Festa Major, destacar algunes de les novetats més rellevants. Podrem gaudir d’un poble ben florit gràcies a la “Urban Punt Castellolí”, inaugurarem “el nou altar” de l’església de Sant Vicenç, tota una obra d’art d’en Josep Gui-xà que esperem que us agradi!, i visitarem el Castell d’Aulí, per seguir recuperant part de la nostra cultura i història.

  castell

   

  Durant les festes trobem el marc ideal per a fer homenatges i reco-neixements especials als qui fan possible, dia a dia, el nostre lema: “Castellolí, ens movem!”

  . Enguany homenatgem al nostre veí, en Joan Bisbal Busquet, per ser un exemple de constància i de compromís al servei de Castellolí. Molt vinculat a la parròquia, a la Comissió de Festes i a la Penya Blaugrana. Tot un honor!

  De forma especial, també volem agrair a la família de Cal Jaume per haver cedit l’ús del Castell d’Aulí al poble durant 50 anys, i a la família Alemany per posar a la nostra disposició, any rere any, l’ús dels ter-renys de la seva propietat, fent possible que es puguin realitzar molts dels actes de la Festa Major. Moltes gràcies!

  Finalment, esperant poder trobar-nos i gaudir plegats dels diferents actes que omplen de festivitat els carrers i places del nostre poble. En nom propi i de l’equip de govern, us desitgem molt bona Festa Major 2016!

  Joan Serra Muset

  Alcalde de Castellolí

  castell2

   

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_18

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_19

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_20

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_21

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_22

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_23

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_24

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_26

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_27

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_28

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_30PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_31

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_32

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_33

  PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_53PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_54PROGRAMA FESTA MAJOR 2016 definitiu_Página_56