Instagram

  Torneig de tennis COMTE D’AULÍ

  Ja està configurat el quadre final. L’idea és que cadascú abans de marxar de vacances pugui saber quin dia i a quina hora ha de jugar.
  És realitzarà tot el torneig un cap de setmana deixant per dos setmanes més tard la finalíssima. Els dies i hores han estat elegits en funció de la disponibilitat de cadascú i l’interès general del torneig i de l’ajuntament.

  Dir que: En funció de la meteorologia és podria modificar alguna data o horari. Les semifinals i final és jugaran a la pista de dalt a no ser que els dos jugadors en qüestió desitgin jugar a la de terra batuda. Si algú no li va bé l’horari en el que ha de jugar, que ho digui amb temps, i en la mesura del possible, si es pot, es mirarà de canviar.

  Les dues primeres fases es jugaran sense àrbitre. Tan sols hi haurà àrbitre en les semifinals i la final. L’àrbitre no serà professional. Serà un de nosaltres. El partit es disputarà com si no hi hagués àrbitre. Només en cas de dubte, serà qui decidirà.

  Segurament falten més coses per aclarir. Podeu preguntar el que vulgueu

  PÀGINA DEL TORNEIG (FACEBOOK) :  Facebook-Torneig

  MOLT IMPORTANT, EL DIA 5 D’AGOST ÉS L’ÚLTIM DIA EN EL QUE ES PODEN REALITZAR PARTITS DE TENNIS PUNTUABLES PER LA LLIGA.

  Quadre D’aparellaments, dies i hores de cada partit.

  La classificació de la lliga, la qual s’ha de mirar per saber qui es qui, es pot consultar a la web de l’ajuntament. Afegeixo l’enllaç    castelloli.cat/lliga-tenis  (s’ha de mirar: Segona fase)