Instagram

  Medi Ambient

  Setmana del Medi Ambient de Castellolí

  Setmana del Medi Ambient de Castellolí

  A punt d’estrenar les activitats de la setmana del Medi Ambient de Castellolí. Des del dia 28 de maig fins el dia del Medi Ambient, 5 de juny !

   

  Aquí pots veure la programació

   

  Per primera vegada dediquem una setmana a cuidar i a posar l’atenció i la dedicació als nostres boscos, camins i espais naturals. Podreu triar des de l’acció “Jornada ADF & Let’s Clean Up CAT”: amb la retirada de residus dels nostres boscos, fins al coneixement del nostre territori; una exposició sobre biomassa i també una pinzellada de diversió pels més petits ! Xerrades sobre les energies renovables o experiències en extinció d’incendis. També pots participar amb un parell de tallers: el compost i els horts !

   

  Tot un tomb entorn a la terra, l’energia i la sostenibilitat. Trobar la manera d’ajudar la natura a mantenir el seu equilibri.

   

  El dia del Medi Ambient, el dia 5 de juny participa del Mercat d’intercanvi o venda de productes de segona mà. Reutilitzar, donar noves vides a les coses ! Inscriu-te !!

  L’escola i la llar també posen la seva part a l’espai de participació pel Medi, Espai obert on aportar noves propostes o accions que sumin valor al nostre petit espai de Natura: el nostre poble !.

   

  Teresa Guixà

  Regidora de Medi Ambient i Turisme