Instagram

  Mostra de teatre curs 2016-2017

  Un any més, TeatrAulí té el plaer de presentar-vos la mostra de teatre d’aquest curs 2016-2017.

  Aquest és el nostre programa:

  Primera Jornada de TeatrAulí: diumenge 28 de maig

  a les 18h a La Brillante.

  Aquest és el nostre programa:

  ELS MÚSICS DE BREMEN

  Començarem la mostra amb “Els músics de Bremen”, una historia de quatre animals. Quatre? Bé, nosaltres hem fet la nostra versió i d’animals n’hi ha 9! Dos ases, dos gossos, dos gats i tres gall, que volen ser sacrificats pels seus amos, perquè diuen comencen a ser vells. Tristos emprenen un viatge cap a la ciutat de Bremen, la ciutat de la música, que els canviarà la vida.

  Una petita història interpretada pels alumnes més xicarrons de TeatrAulí: la Jana Tort, l’Arlet Jorba, l’Irina Guixà, el Guiu Pedrosa, la Gina Fernández, la Mariona Fortuny, la Mia Rodríguez, la Blanca Salcedo i la Gal·la Fernández.

  TALLER DE FANTASIA

  Tot seguit, podrem endinsar-nos en una història que passa en un habitació plena de joguines i moltes aventures: “Taller de Fantasia”. Una peça de creació pròpia inspirada amb l’obra de Josep Maria Benet i Jornet. Teniu ganes de jugar? Doncs, no us la podeu perdre! Les nines, els soldadets i el robot ja tenen el coet a punt per enlairar-se!

  Una història musical interpretada per: l’Anna Vila, l’Ènia Andreu, el Blai Casadesús, la Tània Villamurt, la Georgina Jaén, la Júlia Puigdellívol, la Ia Mabras, la Joana Trullàs, l’Aleksander Ferrer, el Marc Ruiz i el Joel Grados.

  UN ANUNCI ENVERINAT

  I, per acabar, la primera jornada de teatre, cap a les 19h, podrem gaudir d’una història un xic terrorífica:  “Un anunci enverinat”. Dues noies molt modernes que busquen feina es troben amb un castell esgarrifós que necessita una neteja a fons i una nova decoració. Les senyoretes que hi viuen els cauen molt simpàtiques, tot i que la majordoma tingui manies i les bèsties de la casa siguin… terrorífiques. Voleu entrar-hi? Us ho passareu de por!

  Interpretada per les artistes: Roser Vila, Mar Serra, Queralt Casadesús, Lara Villamurt, Àgata Grau, Marta González, Cristina Ribera i Fiona Farrés.

  Segona Jornada de TeatrAulí: diumenge 4 de juny

  a les 18h a La Brillante.

  MARY POPPINS

  I el diumenge següent, podrem gaudir de l’obra musical: “Mary Poppins”. Una mainadera jove i il·lusionadora que un dia, mentre volava amb el seu paraigua es topa amb l’anunci perdut de dos nens que desitgen trobar la mainadera perfecta. Els nens viuran un veritable conte de fades al seu costat, perquè ella resol tots els problemes com si fos un joc i, acompanyats del seu amic Bert, s’introduiran en un quadre i viuran una tranquil·la i divertida tarda de diumenge.

  Llaminer, oi? Teniu ganes d’entrar en aquest quadre i passar una bonica tarda de diumenge, també? Doncs, no us la podeu perdre. “Supercalifragilisticospialidocius”.

  Interpretat per: Jana Vila, Clàudia Costa, Laia Folqué, Albert Costa, Pol Jaén, Laia Guixà, Jana Costa, Carla Mogena, Idoia Lan Costa, Laia Cos, Alba Cervera, Carla Diz, Brugués Folqué, Mariona Trullàs i Cèlia Izquierdo.

   

  Informació entrades: L’entrada a cada una de les jornades de TeatrAulí és de 3€ (entrada gratuïta per a menors de 12 anys). Podràs comprar la teva entrada de forma on-line a través de la web de l’Ajuntament.

   

  Només ens queda afegir que esperem i desitgem que tingueu un bonic viatge teatral amb tots els artistes que formem TeatrAulí i amb allò que han estat preparant amb tantes ganes i que els fa tanta il·lusió mostrar-vos.

  Us hi esperem!

   

  Maria Berenguer, TeatrAulí.