LA RUTA DEL SOMETENT ESTRENY LLAÇOS ENTRE EL BAGES I L’ANOIA

Dimarts, 24 de maig de 2011

Retall de premsa

Retall de premsa

Han signat un conveni els Consells Comarcals de l’Anoia i del Bages, Patronat de la Muntanya de Montserrat, la Fundació CatalunyaCaixa i la junta de la Sèquia. La primera fase del projecte consisteix en la senyalització vertical de la ruta i planells informatius on hi haurà informació específica de cada municipi i la seva relació amb la Guerra del Francès.
En aquesta ruta estaran integrats els Ajuntaments de Castellolí, Castellgalí, el Bruc, Igualada, Manresa, Marganell, Sant Fruitós del Bages, sant Salvador de Guardiola i Santpedor aixì com els Consells Comarcals de l’Anoia i del Bages i tre entitats privades Aigües de Manresa, Fundació CatalunyaCaixa i Patronat de la Muntanya de Montserrat.