Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al web de l’Ajuntament de Castellolí


L’objectiu d’aquest web és el de reforçar la comunicació i transparència, apropant l’Ajuntament a tots els veïns i veïnes, d’una manera més actual, amb més interacció, més ràpida i amb més informació. Una renovació per estar a l’avantguarda en comunicació.

El nostre compromís com a Govern, i més en aquests temps de dificultat econòmica, és el de gestionar els recursos públics amb gran rigor, serietat i responsabilitat. Són moments d’austeritat, però també ho són per crear oportunitats, volem així afavorir la renovació i incentivar l’enginy.

A Castellolí, un “Petit País” ple d’oportunitats, tenim un entorn privilegiat, la millor gent i unes excel·lents comunicacions. Amb les instal·lacions de Parcmotor i el projecte del Campusmotor en marxa, apostem pel sector del motor. La nostra gent, les seves ganes, la iniciativa i la inventiva de les comissions, les entitats i les empreses.

Tots sumem per fer un Castellolí millor, més enllà de mèrits individuals, treballem colze a colze per aconseguir l’èxit col·lectiu. Castellolí es mou! L’acció també és a les teves mans. A un sol clic!

Esperem la teva interacció amb l’Ajuntament. Un web sense cap aportació dels veïns i veïnes no pot ser viable avui en dia, pensem que sols des de la participació ciutadana es pot aconseguir.

Volem sentir i escoltar la teva veu.

Benvinguts a casa vostra: la casa de tots! T’hi esperem!

Joan Serra i Muset
Alcalde de Castellolí

Darrera actualització: 21.05.2024 | 10:10
Darrera actualització: 21.05.2024 | 10:10