Festa Jove 2011 Castellolí

Dilluns, 18 de juliol de 2011

Tot a punt per la Festa Jove de Castellolí 2011 d’aquest dissabte.

Cartell

Aquest dissabte 23 de juliol es celebrarà la Festa Jove 2011. Tot està a punt per una nit de festa. Com a primer plat hi haurà l’actuació del conjunt 7dDiumenge, que amb el seu repertori de versions iniciarà la festa, que es farà a la pista poliesportiva municipal (al costat de la piscina municipal). Seguidament, el punxadiscos “DJ Centi” s’encarregarà de mantenir l’ambient festiu durant la nit del dissabte.

Els que estiguin més en forma tenen cita per esmorzar a cal Forner, de Castellolí.

L’organització sortejarà, al voltant de les 3h de la matinada dues tandes pel circuit de kàrting “Racing ParcMotor”; amb cada consumició de la barra instal·lada, s’aconseguiran números pel sorteig.

La festa està organitzada pel jovent de Castellolí i l’Ajuntament, s’espera una nit amb molta diversió, i és gràcies al respecte a les instal·lacions i al bon comportament cívic per part dels assistents, que pot fer-se la Festa Jove.