Èxit de participació a la Festa Major de Sant Feliu 2011

Dilluns, 29 d’agost de 2011

La Festa Major del barri de Sant Feliu, molt tradicional, va celebrar el seu 20è aniversari amb una participació mai vista. Més de 450 persones van participar a la sardinada.

Èxit de participació 2011

Havaneres

Parlaments

Col·laboradors

Col·laboradors

Cuinant sardines

Cuinant

El barri de Sant Feliu va celebrar, dissabte passat, la seva Festa Major. Els veïns i l’Ajuntament de Castellolí van treballar colze a colze per tal que la festa fos reeixida. Va ser la 20a edició d’una festa molt consolidada i entranyable que ocorre a finals d’agost.

Els veïns del barri van habilitar el camp adjunt com a aparcament, el qual va quedar ben ple, indicador de la important participació que havia d’acompanyar la festa. Aquesta va iniciar-se amb la missa que va oferir el rector de Castellolí, mossèn Antoni Maria Bausili, juntament amb l’actuació de la coral d’Aulí, que va demostrar el seu bon estat de forma.