Tot a punt per la Festa Major de Sant Feliu 2011

Dimarts, 16 d’agost de 2011

Tots el preparatius estan enllestits per què la festa rutlli, i sigui participada per tots els veïns de Castellolí.

Festa Sant Feliu 2011

La Festa Major de Sant Feliu d’enguany es celebrarà el dissabte 27 d’agost, a l’església de Sant Feliu. Tots els preparatius estan a punt per poder gaudir de la festa.

El programa d’actes consta de la missa que es celebrarà a les 9 del vespre. La missa serà oficiada pel mossèn Antoni M. Bausili i cantada per la coral d’Aulí.

Al voltant de les 10 del vespre es serviran les racions de sardina amb pa amb tomàquet, que prepararan el veïns del barri. El menú del sopar inclourà els santfeliuets per postres (o gelat pels menús infantils). Els tiquets pel sopar valdran 8 € pels adults i 5 € pels nens (de 5 a 12 anys) i es podran adquirir al moment, abans del sopar. Pel sopar, hi haurà cadires a disposició, però caldrà que els veïns es portin la taula.

Vora les 11 de la nit, el grup “Mar i Vent” s’encarregarà d’amenitzar la vetllada amb una cantada d’havaneres; acte que, a la vegada, serà acompanyat pel rom cremat que es servirà a mitja part de l’actuació. Tot plegat una fórmula infalible per gaudir d’una vetllada agradable a les acaballes de l’estiu, per gaudir de la festa major de Sant Feliu 2011.

Més informació

Arxius