El Bibliobus presenta una actuació infantil a Castellolí el divendres 21 d’octubre

Divendres, 14 d’octubre de 2011

El proper divendres 21 d’octubre a les 10:30h a la Brillante es presentarà l’espectacle “Per terra de dracs”

Per terra de dracs

Bibliobus

Emmarcada en el programa de foment de la lectura del Bibliobus, està prevista l’actuació “El Bibliobus es fa amic dels dracs” per divendres 21 d’octubre a les 10:30h. L’actuació anirà a càrrec de Pep López, que representarà l’espectacle “Per terra de dracs”.

“L’espectacle al voltant del qual gira la campanya es diu Per terra de dracs, i amb ell els nens s’aproparan a un món on els dracs i els éssers fantàstics són els principals protagonistes. Hi trobaran els nostres dracs, el de Sant Jordi, els que ballen i treuen foc a les festes… però també d’altres llunyans i misteriosos… Els infants passaran una bona estona amb un espectacle on gaudiran de les músiques i les històries que portarà en Pep López.
L’artista Pep López, músic i productor d’espectacles, serà l’encarregat d’apropar als infants a un món fantàstic on els dracs són els seus principals protagonistes.”

Més informació

Vincles

Un any més, amb la tardor, arriba el programa de foment de lectura adreçat als infants del Bibliobús Montserrat, enguany amb una campanya dedicada al tema dels dracs, tant als dracs de les llegendes d’aquí i d’altres llocs, com als dracs del nostre bestiari festiu.

Durant les campanyes deixem llibres al voltant del tema escollit, recollim en un quadern idees i activitats perquè les escoles les duguin a terme, fem una selecció de recursos electrònics i animem els infants a buscar informació del que més els interessi relacionat amb la nostra proposta. A més, per dinamitzar la proposta, portem un petit espectacle per tots els municipis servits pel bibliobús.

L’any 2010 el programa de foment de la lectura dels bibliobusos va incloure diferents campanyes per a infants amb un total de 117 actuacions i una assistència de més de 16.200 persones.

L’espectacle d’aquest any és Per terra de dracs, creació de Pep López (www.peplopez.com) per al programa dels bibliobusos. Els infants hi trobaran els nostres dracs, el de Sant Jordi i els que ballen i treuen foc a les festes, però també altres dracs més llunyans i misteriosos. La primera act