Crònica actes Festa Major de Sant Vicenç (2 de 3)

Dimarts, 24 de gener de 2012

Actes de la Festa Major d’hivern de Castellolí del dissabte

Equips futbol sala St Vicenç 2012

El dissabte al matí va començar la primera de les actuacions programades en la festa de Sant Vicenç, l’espectacle infantil musical i d’animació. Bona part de la mainada del poble va ballar i riure amb l’espectacle, que va comptar amb moments de música, de contes, de balls i d’humor. Tot plegat, una bona festa infantil.

Ja a la tarda, la pista poliesportiva de Castellolí va ser escenari del Primer torneig de futbol sala entre entitats de Castellolí. Aquesta primera edició del torneig de futbol sala va ser participada per tres equips que van organitzar-se per jugar: La penya blaugrana de Castellolí, l’AMPA de l’escola, i el Lokal jove de Castellolí. Així, el torneig va consistir en un enfrontament triangular, que va esdevenir amb els següents resultats:

  • Lokal (5) – Penya (4)
  • Penya (5) – AMPA (5)
  • AMPA (3) – Lokal (5)

De manera que el Lokal jove es va proclamar campió.

Tot dissabte a la tarda, el local La Cooperativa va romandre obert per mostrar les exposicions que acolliria tota la tarda i també el diumenge. Es van exposar:

  • Els logotips que van presentar-se a concurs per representar la llar d’infants de Castellolí
  • El projecte executiu de remodelació de l’Avinguda Unió.
  • Les fotografies que van presentar-se al concurs de fotografies.

Durant el mateix dissabte a la tarda van reunrir-se els jurats que havien de decidir els vencedors dels dos concursos oberts i que es resoldrien durant la festa de Sant Vicenç. El concurs de logotips per la llar d’infants va veure una participació elevada, fins a 13 propostes. El logotip anomenat “MÀ” de Maria Trullàs (3 anys) va resultar escollit. Pel que fa al concurs de fotografies, es van premiar els 3 millors classificats.

Però el plat fort del dissabte es va fer esperar fins al vespre, al local El Centre, on va esdevenir la 17a edició del concurs de cuina de Castellolí. Cap al vespre els participants inscrits van anar duent els seus plats que presentaven a concurs, perquè el jurat els pogués valorar. El jurat va estar format per professionals de la restauració: Jaume Saumell (Tall de conill, Capellades), Pere Santos (Xarops, i president gremi restauradors de l’Anoia), Josep Guixà (El Marino), Teresa Puig/Mercè Jubany (Nou Urbisol), Miquel Solanelles (cal Vint-i-sis), Francesc Berenguer (Cal Betes), Jonathan Cervera (Cafè La Brillante). Un total de 21 plats van omplir el local. Els plats vencedors, en les respectives categories de plat calent, plat fred i postres, van ser:

  1. Bacallà amb mel (Concepció Solé)
  2. Puré d’hivern (Joana Agset)
  3. Macarrons ca