Els plens municipals segueixen emetent-se per internet a temps real

Dimarts, 31 de gener de 2012

Des que l’Ajuntament de Castellolí va implementar la retransmissió dels plens municipals a través de la xarxa, ja s’han visualitzat més de 160 hores de vídeo en quatre mesos

L’Ajuntament de Castellolí va implementar un sistema simple, sense cost, per tal de possibilitar el seguiment dels plens municipals a través d’Internet. El sistema, a més, permet la visualització en diferit dels plens. Així, suposa una important facilitat per tal que qualsevol veí interessat pugui seguir el desenvolupament dels plens.

El sistema es va provar per primera vegada el 29 de setembre de 2011, dia en el que va haver la màxima utilització del servei: més de 56 h-visualitzacions (d’una hora sencera) es van registrar en només 4 hores.

Després del pic màxim, que va ser el dia de la implantació, les visualitzacions s’han anat mantenint, mostrant els pics de visualitzacions que, evidentment, corresponen a les dates dels plens. El gràfic il·lustra aquesta tendència,