Elevada participació i bon ambient a la festa del Carnestoltes de Castellolí

Dimarts, 28 de febrer de 2012

Vora el centenar de disfressats van participar al Carnestoltes el passat dissabte 25 de febrer a La Brillante

El passat dissabte 25 de febrer es va fer la festa del Carnestoltes a Castellolí. Vora un centenar de disfressats van participar de la festa, que va estar marcada per un bon ambient. Així, una festa molt participada, liderada per la comissió de festes de Castellolí, i amb el suport de l’Ajuntament.

L’organització va preparar les passarel·les, per les quals van desfilar els disfressats i que van rebre el número pel sorteig d’un pernil que s’havia de fer posteriorment. A la vegada, una bateria acompanyava cada desfilant. Prèviament, els presentadors de la festa es van encarregar d’animar l’ambient, amb el pregó de Carnestoltes.

Després de la desfilada i el sorteig del pernil, una preparada pluja de confeti va donar pas al ball de la nit, amb la música de la mà del punxadiscs DJ Romà, que es va encarregar de conduir l’ambient fins que es va acabar la festa.