L’Ajuntament de Castellolí rep el delegat territorial la Generalitat

Dijous, 2 de febrer de 2012

El passat 12 de gener el delegat territorial de la Catalunya central de la Generalitat de Catalunya va visitar l’Ajuntament per conèixer la situació del municipi

El passat 12 de gener l’Alcalde de Castellolí va rebre en visita el delegat territorial de la Catalunya central de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Moltó, per tal d’explicar-li les preocupacions actuals que té Castellolí.

La visita va servir per presentar i conèixer l’Alcalde, i poder traslladar els problemes i inquietuds més importants pel municipi. En primera instància es va destacar la situació del Pla viure al poble, però també la situació d’altres fronts com ara el POUM, la senyalització de les carreteres (bàsicament les indicacions pel Parcmotor), la cessió de l’antiga nacional (avinguda Unió), l’estat de la depuradora, i altres punts.