Aquest dissabte a les 18h es presenta la cursa de muntanya Tuga-Trail-Castellolí 2012

Dimarts, 27 de març de 2012

La presentació es farà a La Brillante el dissabte 31 de març a les 18h, i l’organització explicarà tota la informació tant pel que fa a la cursa, les inscripcions i també als voluntaris que vulguin col·laborar

El proper dissabte 31 de març a les 6 de la tarda es farà la presentació oficial de la cursa de muntanya Tuga-Trail-Castellolí 2012. Aquesta serà la quarta edició de la cursa, i Castellolí n’és la seu des de la tercera edició. Tant els participants com l’organització van quedar molt satisfets del desenvolupament de la Tuga-Trail-Castelloli 2011, que va resultar ser un èxit de participació i desenvolupament gràcies als voluntaris i col·laboradors. Així, Castellolí es consolida com a entorn de la Tuga-Trail.

Amb tot, la data de la cursa sí que ha variat en aquesta edició: serà el dimarts 1 de maig de 2012.

La presentació que es farà el dissabte inclourà una sessió informativa sobre la cursa i la caminada popular i també es presentarà el vídeo de la cursa. A les 19h es farà una xerrada sobre la passada travessa Transalpine-Run 2011. Seguidament, a les 20:15h s’obriran oficialment les inscripcions a la cursa (atenció, perquè hi haurà un preu especial d’obertura de 12€ per la cursa i de 7€ per la caminada). Finalment, a les 20:45h hi haurà el registre dels voluntaris, on es podran inscriure totes les persones que col·laboraran amb l’esdeveniment.