Final Torneig Compte d’Aulí de tenis

Raúl Criado guany la primera edició del Torneig Compte d’Aulí de tenis 2012.

 

Aquest passat dissabte dia 22 de Setembre s’ha disputat la final del Torneig Compte d’Aulí de tennis de l’any 2012. Es van trobar en aquesta final els dos jugadors favorits des d’un inici. Per una banda el Raúl Criado, el guanyador de la darrera edició i per l’altra banda el Jordi Saiz, jugador veterà amb molta tècnica i esperit de sacrifici i concentració.

L’inici del matx es va caracteritzar per un Jordi Saiz molt concentrat i enèrgic. Si ja de per si el Jordi fa normalment un tennis molt segur i amb molts pocs errors, aquest cop va fer el mateix però posant una marxa mes per intentar fer  la màxima pressió al que era l’actual guanyador en aquell moment.  Aquest fet va propiciar que el Raúl no es trobes còmode i cometes molts errors. Fruit d’això es va produir un fet fins ara encara inèdit desde que realitzem la lliga a Castellolí: El Raúl va perdre un set.

Així doncs el primer set se’l va emportar el Jordi Saiz 6 jocs a 3. Al Jordi li va costar molt de sacrifici guanyar-li un set al Raúl i el peatge que va haver de pagar va ser una baixada considerable de l’estat físic. Sota Aquest context i fent un tennis com quasi sempre, es a dir, amb molts pocs errors, el Raúl es va anar fent amo i senyor del matx i es va acabar enduent els dos sets següents per 2 a 6 i 1 a 6.

Els assistents al matx estàvem d’acord que vam gaudir d’un gran partit de tennis entre dos molt bons jugadors de tennis.

(crònica de Vicenç Serra)

 

Amb la final del torneig acaba la temporada de tennis. Si algú s’anima a apuntar-se a la propera temporada i a la lliga, ja podeu passar per les oficines de l’Ajuntament i apuntar-vos abans del dia 11 d’Octubre. A partir del 15 d’Octubre publicarem el quadre d’aparellaments.

Més informació sobre la lliga de tenis a la web de l’Ajuntament http://www.castelloli.cat/lliga-tenis.

 

Animeu-vos!