Festa Jove 2013

El passat dissabte 20 de juliol, es va celebrar l’anual Festa Jove de Castellolí amb un gran volum  d’assistents a l’acte, l’Ajuntament de Castellolí en col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Anoia, va disposar del servei GPS (grup promoció salut) Anoia Jove. El tècnic de joventut compartit va oferir als joves assistents a l’acte, informació sobre els riscos del consum de substàncies, va oferir preservatius i alcoholímetres d’un sol ús. El servei va ser molt ben valorat pels joves assistents i pel grup de joves organitzadors de la Festa. Cal dir que l’afluència de joves al punt va ser molt nombrosa i satisfactòria.

Des de l’Ajuntament de Castellolí i el Consell Comarcal de l’Anoia és vol continuar promocionant uns hàbits saludables i una prevenció de conductes de risc associades a l’oci nocturn.