El 6quet visita Santa Coloma de Queralt

El diumenge 24 de novembre el 6quet ens proposa fer una visita guiada a la vila de Santa Coloma de Queralt. El recorregut serà conduït per la guia Cristina Villanueva, responsable de la oficina de turisme colomina, ens explicarà l’origen, la importància i els racons d’un poble amb tanta història. La sortida començarà  davant de l’ajuntament de Castellolí a ¾ d’ onze del matí, compartint cotxe. La visita començarà a 2/4 de dotze. Per tal de poder planificar millor la sortida, us preguem que ens envieu un correu a el6quet@gmail.com amb el nombre de persones que vindreu i la disponibilitat de places lliures en ell o que ens ho feu saber a través de l’ajuntament, teniu de temps fins el dimecres 20 de novembre. Animeu-vos!!!!!

Programa: Cartell sortida Sta. Coloma’13