Recordatori: Sessió Formativa sobre la Facturació electrónica

AVÍS IMPORTANT A TOTHOM QUI FACTURI A L’AJUNTAMENT DE CASTELLOLÍ.

SESSIÓ FORMATIVA SOBRE FACTURACIÓ ELECTRÒNICA.

Segons la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, aprovada pel Congrés dels Diputats, s’obliga a les persones jurídiques proveïdores que hagin lliurat béns o prestat serveis  a l’Administració Pública a expedir i remetre la factura, a partir del dia 15 de gener del 2015, només en format electrònic i a la seva presentació a través d’un punt únic telemàtic d’entrada.

Adaptant-nos a la normativa, l’Ajuntament de Castellolí adoptarem la factura electrònica a partir d’aquesta data.

És per això que oferim una  sessió  formativa sobre la facturació electrònica adreçada als nostres proveïdors, ve sigueu empresaris, autònoms o professionals, interessats a conèixer la nova mecànica de facturació, podeu assistir el proper  DILLUNS 12 DE GENER 2015 A LES 18:00 A L’Ajuntament de Castellolí (Sala de Plens)

 

Trobareu més informació sobre la facturació electrònica a www.castelloli.cat (efact)