ADF & Let’s Clean Up EUROPE !

Dissabte, 6 de juny, a les 16:00 h, us esperem a participar de la TROBADA 2015. Netegem el nostre entorn !

Una jornada de neteja, inclosa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, Let’s Clean Up Europe que promou l’ARC, de la Generalitat de Catalunya i es celebra a tot Europa. Té com a objectiu recollir els milions de tones d’escombraries que acaben rius, oceans, platges, boscos i altres espais de la natura. La portem a terme per donar visibilitat a la problemàtica.

El punt de trobada serà:  

Davant de l’Ajuntament, amb els  vehicles tot terreny o sense i si s’escau els membres de l’ADF porteu també l’emissora i la samarreta.

Qui no tingui vehicle, no hi ha cap problema, podeu venir igualment ! Però informa’ns, segur que trobarem un espai per tu.

Què he de fer per participar?

L’activitat és oberta a tothom, veïns o amics de Castellolí, però sobre tot al conjunt d’entitats del poble, on s’hi troba la gent més, activa i participativa.

Si vols participar i sumar-te a l’acció ADF & Let’s Clean Up Europe, t’has d’adreçar a l’Ajuntament, a l’ADF o als qui en formin part.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’una persona adulta, que se’n faci responsable.

Inscripcions:

Les podeu realitzar a través del correu electrònic: teresaguixa@gmail.comcastellolí@diba.cat o bé trucant al telèfon 938084000, abans del dia 5 de juny.

Programa

  1. Acció de neteja:

Dividirem els voluntaris en dos sectors. Per recollir tots els residus necessitem vehicles, camionetes i remolcs. Podràs portar el teu?

Procurarem netejar un petit tros de territori i millorarem l’entorn per evitar o minimitzar els abocaments incontrolats i així també evitar incendis. Ens ajudes?

  1. Acció ADF:

Al magnífic paratge del Pla d’Artigues, més tard, se’ns oferirà una proposta divulgativa i pràctica del material i sistemes de l’ADF.

  1. Berenar:

Després, al mateix lloc, organitzarem un bon berenar per a tots: voluntaris i organització.

És recomanable que les persones voluntàries duguin roba i calçat còmode, així com guants de protecció, gorra, protecció solar i aigua. L’organització us proporcionarà bosses grosses i resistents per recollir la brossa i us deixarà guants a tots els qui no n’hagin portat.

Per la natura, participa !

Ajuntament de Castellolí, Medi Ambient          Agrupació de Defensa Forestal de Castellolí

Edició 2014

European Clean Up Day, 2014